Skladování a zpracování rostlinných výrobků : vysokoškolská učebnice pro vysoké školy zemědělské
Shrnuje nejnovější poznatky o fyzikálních, chemických, biochemických a biologických vlastnostech zemědělských produktů a o technologických postupech při jejich zpracování. Poukazuje na příčiny ztrát a uvádí opatření, jak tyto ztráty omezit na minimum. Seznamuje s perspektivami mechanizace a automatizace při zpracování zemědědských … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 383 s. :
- Vydáno:
-
Praha : V Bratislavě :
Státní zemědělské nakladatelství ; Príroda,
1981.
- Vydání:
- 2. přepracované vydání
- Edice:
- Rostlinná výroba
- Témata:
- Fyzický popis:
- 383 s. : il.
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
Podobné
-
Technologie rostlinných a živočišných produktů : určeno pro posluchače provozně ekonomické fakulty
František Šebela, 1919-1997