Skladování a zpracování rostlinných výrobků : vysokoškolská učebnice pro vysoké školy zemědělské

To chci

Shrnuje nejnovější poznatky o fyzikálních, chemických, biochemických a biologických vlastnostech zemědělských produktů a o technologických postupech při jejich zpracování. Poukazuje na příčiny ztrát a uvádí opatření, jak tyto ztráty omezit na minimum. Seznamuje s perspektivami mechanizace a automatizace při zpracování zemědědských celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
František Dudáš
Další autoři:
Milan Povolný
Igor Tichý
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
383 s. :
Vydáno:
Praha : V Bratislavě : Státní zemědělské nakladatelství ; Príroda, 1981.
Vydání:
2. přepracované vydání
Edice:
Rostlinná výroba
Témata:
Fyzický popis:
383 s. : il.
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii a rejstřík

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Knihovna AV ČR - Jenštejn
Depozitář / do 2 prac. dnů
E 55833

Podobné