Labužníkův lexikon
Abecedně řazený obrázkový slovník pro labužníky, kteří se nechtějí omezit pouze na znalost domácí české kuchyně. Najdou zde více než 6000 názvů gastronomických specialit a tradičních národních pokrmů ze zemí, které jsou nositeli kulinářské slávy už po celá staletí (Itálie, Francie, Španělsko, Německo, Řecko, Anglie), ale…
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 450 s.
- Vydáno:
-
Praha- Litomyšl :
Paseka,
2004.
- Témata:
- Fyzický popis:
- 450 s.
- ISBN:
- 80-7185-629-0
Podobné
Encyklopedie Jiřího Suchého. Svazek 16., Film 1964-1988.
Jiří Suchý, 1931 říjen 1.-