Potravinářská mikrobiologie
Zdůrazňuje základní pojmy a zákonitosti obecné mikrobiologie, všímá si přitom činnosti užitečných i škodlivých mikroorganismů v potravinářství. Podává jak přehled systematiky potravinářsky důležitých skupin baktérií, kvasinek a plísní, tak přehled mikrobiologie jednotlivých potravinářských výrob i používaných surovin včetně … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 276 s.
- Vydáno:
-
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury (SNTL),
1968.
- Vydání:
- 1. vyd.
- Témata:
- Fyzický popis:
- 276 s.
Podobné
-
Sladařství : Biochemie a technologie sladu
Josef Moštek, 1930-1980
-
Chemie a fysika mléka a mléčných výrobků
Ja. S. Zajkovskij
-
Zemědělská mikrobiologie
Václav Káš
-
Sýřidla, barvy a vosky v mlékárénském průmyslu
Miloš Teplý, 1912-1983
-
Strojní zařízení cukrovarů a rafinerií řepných a třtinových. 1. díl, Výroba těžké šťávy
Josef Stanislav Chalupa