Potravinářská mikrobiologie

To chci

Zdůrazňuje základní pojmy a zákonitosti obecné mikrobiologie, všímá si přitom činnosti užitečných i škodlivých mikroorganismů v potravinářství. Podává jak přehled systematiky potravinářsky důležitých skupin baktérií, kvasinek a plísní, tak přehled mikrobiologie jednotlivých potravinářských výrob i používaných surovin včetně celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Bohuš Hampl
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
276 s.
Vydáno:
Praha : Státní nakladatelství technické literatury (SNTL), 1968.
Vydání:
1. vyd.
Témata:
Fyzický popis:
276 s.

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Knihovna AV ČR - Jenštejn
Depozitář / do 2 prac. dnů
E 46575

Podobné