Průvodce zdravou kuchyní
Zásady správného stravování, přehled potravin a jejich léčivých účinků na naše zdraví.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 224 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Svojtka & Co.,
2007
- Vydání:
- 1. české vyd.
- Témata:
- Fyzický popis:
- 224 s. : barev. il.
- Bibliografie:
- Obsahuje rejstřík.
- ISBN:
- 978-80-7352-622-1
Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.
Co je služba Získej MVS
ZÍSKEJ je národní platforma pro snadné poskytování dokumentů z fondů knihoven. Nabízí uživatelům možnost objednat si knihu či dokument z jiné knihovny a sledovat stav objednávky. Jde o placenou službu. Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Cena služby je 70 Kč.