Domácí špajzka
Návody na zpracování ovoce a zeleniny, hub, ořechů, bylin ap. Mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení. Recepty na přípravu kompotů, džemů, sirupů, čajů ad.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 307 stran :
- Vydáno:
-
Brno :
CPress,
2019
- Vydání:
- 1. vydání
- Témata:
- Popis jednotky:
- Obálkový podnázev: 100 receptů na uchovávání ovoce, zeleniny, hub a bylinek
- Fyzický popis:
- 307 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
- ISBN:
- 978-80-264-2698-1
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Dospělé
|
|
641/642 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Pobočka Jungmannova
|
|
JU 641/642 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Pobočka Neředín
|
|
NE 641/642 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Pobočka Brněnská
|
|
BR 641/642 |
Podobné
-
Do hrnku a misky : dehydrované pokrmy zdravě a chutně
Kamila Procházková