Grilování
V knize najdete vedle stovky osvědčených receptů, doplněných a upravených, také čtyřicet úplně nových senzačních jídel. Na grilu se naučíte připravovat prakticky vše, včetně ryb, mořských plodů, zeleniny a ovoce. Zvládnete taje ohně i různé grilovací metody, seznámíte se i s méně obvyklými způsoby přípravy a surovinami. Kniha…
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 251 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Sevruga,
2015
- Vydání:
- 1. vyd.
- Témata:
- Fyzický popis:
- 251 s. : barev. il. 26 cm
- ISBN:
- 978-80-905710-2-0
Podobné
Šéf na smetaně : [smetanové recepty Zdeňka Pohlreicha]
Zdeněk Pohlreich, 1957-
Vejce nebo slepice
Zdeněk Pohlreich, 1957-
Bravo, šéfe! : Zdeněk Pohlreich vaří mezinárodní kuchyni
Zdeněk Pohlreich, 1957-
Super jednoduše bez masa : super jídla, jednoduché postupy!
Zdeněk Pohlreich, 1957-
Šéf na grilu. 91 skvělých receptů Zdeňka Pohlreicha / II
Zdeněk Pohlreich, 1957-