Zažít Alpy : cestovat, poznávat, jíst
Čtyři alpské státy čtyři rozsáhlé kapitoly. V každé z nich najdete recepty typické pro alpskou kuchyni daného regionu společně s povídáním o místních surovinách, kuchařích, majitelích horských chat, tipy na to, co si nesmíte nechat ujít. Šéfkuchaři z nejlepších horských hotelů, farmáři, majitelé chat i „obyčejní“ obyvatelé … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 339 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Grada,
2020
- Vydání:
- První vydání
- Témata:
- Popis jednotky:
- Obsahuje rejstřík
- Fyzický popis:
- 339 stran : barevné ilustrace, mapy ; 28 cm
- ISBN:
- 978-80-271-0755-1
Podobné
-
Strmý svět : imprese z Alp
Peter Mathis
-
Za nerosty Alp
Petr Šindelář, 1959-
-
Průvodce národními parky : Evropa - jižní a jihozápadní Evropa, Alpy a Kanárské ostrovy
Brian Gade Larsen, 1955-