Rodinná encyklopedie vaření : chuťovky, jídla z jednoho hrnce, hlavní jídla, saláty, dezerty
Tato kniha nabízí vše od předkrmů po dezerty - výjimečně široký výběr receptů pro milovníky rodinné kuchyně. Více než 700 receptů na hlavní jídla, saláty či sladké a slané chuťovky je seřazeno do 12 bohatě ilustrovaných kapitol. Nechejte se inspirovat novými nápady a originálními způsoby přípravy pokrmů.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 480 s. :
- Vydáno:
-
Čestlice :
Rebo Productions,
2005
- Vydání:
- 3. vyd.
- Témata:
- Popis jednotky:
- Obsahuje barevné fotografie
- Fyzický popis:
- 480 s. : il. ; 29 cm
- ISBN:
- 80-7234-475-7
Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|---|
Digitální knihovna | Autorsky chráněné | Digitalizovaný dokument | Národní knihovna ČR - Kramerius |
Digitální knihovna | Autorsky chráněné | Digitalizovaný dokument | Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius |