Doba jedová 9. Cukr : diabetes, rakovina, demence, obezita
Je „bílé zlato“ ve skutečnosti „bílým jedem“? Stali jsme se oběťmi nedozírné manipulace? Nezáleží na tom, zda se jedná o běžný řepný, třtinový či konzumní cukr, takzvanou sacharózu, či vysokofruktózový kukuřičný sirup. Konzumace této látky ve všech jejích podobách neustále stoupá, je obsažena téměř ve všem - v … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 410 stran :
- Z cyklu:
- Vydáno:
-
V Praze :
Stanislav Juhaňák - Triton,
2018
- Vydání:
- 1. vydání
- Témata:
- Popis jednotky:
- Přeloženo z angličtiny
Poznámky - Fyzický popis:
- 410 stran : ilustrace ; 20 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
- ISBN:
- 978-80-7553-342-5
Podobné
-
Proč tloustneme a co s tím dělat
Gary Taubes, 1956-