Zavařujeme a nakládáme : podle vyzkoušených receptů

To chci

Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Příručka obsahuje i podrobné postupy včetně mnoha rad a vychytávek pro domácí konzervování.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Alena Doležalová, 1958-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
220 stran :
Vydáno:
České Budějovice : Dona, 2016
Témata:
Fyzický popis:
220 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
ISBN:
978-80-7322-193-5

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Naučná
N72385
Absenčně
Načítá se…
KKV - VF
VF 641.5

Podobné