Jaro : svěží jídla ze sezonních surovin
Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Apetit sezona, kterou reaguje na boom farmářkých trhů a reflektuje trendy vaření z lokálních a místních surovin. V první ze čyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsících březnu, dubnu a květnu. V hlavní roli bude zářit sezonní zelenina, jako je baby … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 156 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Burda Praha, spol. s r.o.,
[2016]
- Edice:
- Apetit (Burda Praha).
- Témata:
- Popis jednotky:
- Obsahuje rejstřík
- Fyzický popis:
- 156 stran : barevné ilustrace, portrét ; 25 cm
- ISBN:
- 978-80-87575-49-9