Kouzlo kuchyně Čech a Moravy, aneb, Dědictví našich babiček

To chci

Do detailu popisuje více než 200 receptů české a moravské kuchyně řazené do 17 ti sekcí. Kuchařka obsahuje více než 500 špičkových fotografii, které vás krok za krokem dovedou k dokonalým domácím pokrmům.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Další autoři:
Pražský kulinářský institut
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
221 s. :
Vydáno:
Praha : Prakul Production, 2012
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
Popis jednotky:
Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
Obsahuje rejstřík
Fyzický popis:
221 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 31 cm
ISBN:
978-80-905048-8-2

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Naučná
NC10094

Podobné

Ryby, drůbež, zvěřina

Roman Vaněk, 1969 leden 11.-

Kuře

Roman Vaněk, 1969 leden 11.-

Legendy světové kuchyně

Roman Vaněk, 1969 leden 11.-