Grilování
Na grilu se pod vedením Zdeňka Pohlreicha naučíte připravovat prakticky vše, včetně ryb, mořských plodů, zeleniny a ovoce. Zvládnete taje ohně i různé grilovací metody, seznámíte se i s méně obvyklými způsoby přípravy a surovinami.
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 251 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Sevruga, s.r.o.,
2015
- Vydání:
- První vydání
- Témata:
- Fyzický popis:
- 251 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
- ISBN:
- 978-80-905710-2-0
Co je služba Získej MVS
ZÍSKEJ je národní platforma pro snadné poskytování dokumentů z fondů knihoven. Nabízí uživatelům možnost objednat si knihu či dokument z jiné knihovny a sledovat stav objednávky. Jde o placenou službu. Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Cena služby je 70 Kč.
Podobné
-
Bravo, šéfe! : Zdeněk Pohlreich vaří mezinárodní kuchyni
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
Super jednoduše : super jídla, jednoduché postupy!
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
Pohlreich nebo Ihnačák. Závodiště ovládne jídlo
Milan Zlinský
-
Moje domácí kuchyně
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
Vejce nebo slepice : [80 šťavnatých receptů z drůbeže a pernaté zvěřiny]
Zdeněk Pohlreich, 1957-