Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila
Ředitel přední kuchařské školy u nás, Pražského kulinářského institutu, Roman Vaněk, je autorem několika kuchařek a gastronomických knih. Jednou z nich je publikace Poklady klasické české kuchyně - moderně zpracovaný průvodce českou jídelní klasikou. Spolu se šéfkuchaři Prakulu Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořil soubor … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 193 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Prakul Production s.r.o.,
2016
- Vydání:
- 13. vydání prvního dotisku
- Témata:
- Fyzický popis:
- 193 stran : barevné ilustrace ; 31 cm
- ISBN:
- 978-80-905048-0-6
Podobné
-
Zelenina a luštěniny
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Kuře
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Sladké poklady české a moravské kuchyně
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
S vařečkou kolem světa
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Vyvařené stamiliony
Jan Němec