Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila

To chci

Ředitel přední kuchařské školy u nás, Pražského kulinářského institutu, Roman Vaněk, je autorem několika kuchařek a gastronomických knih. Jednou z nich je publikace Poklady klasické české kuchyně - moderně zpracovaný průvodce českou jídelní klasikou. Spolu se šéfkuchaři Prakulu Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořil soubor celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
193 stran :
Vydáno:
Praha : Prakul Production s.r.o., 2016
Vydání:
13. vydání prvního dotisku
Témata:
Fyzický popis:
193 stran : barevné ilustrace ; 31 cm
ISBN:
978-80-905048-0-6

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Dospělí-naučná lit.
641.5 252.538

Podobné