Domácí řeznická kuchařka

To chci

Uspořádejte klasické zabijačkové hody – ve vlastní kuchyni! Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat i v bytě, nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko, stačí celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Josef Dušátko
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
163 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh :
Vydáno:
Brno : CPress, 2016
Vydání:
3. vydání, 1. vydání v nakladatelství CPress
Témata:
Popis jednotky:
Obsahuje rejstřík
Fyzický popis:
163 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné) ; 23 cm
ISBN:
978-80-264-0995-3

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Dospělí-naučná lit.
641.5 252.733

Podobné