Domácí řeznická kuchařka
Uspořádejte klasické zabijačkové hody – ve vlastní kuchyni! Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat i v bytě, nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko, stačí … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 163 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh :
- Vydáno:
-
Brno :
CPress,
2016
- Vydání:
- 3. vydání, 1. vydání v nakladatelství CPress
- Témata:
- Popis jednotky:
- Obsahuje rejstřík
- Fyzický popis:
- 163 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné) ; 23 cm
- ISBN:
- 978-80-264-0995-3
Podobné
-
Klobásy a paštiky
Josef Dušátko
-
100 a 1 lahůdek z domácích zabijaček
Josef Dušátko