Kouzlo kuchyně Čech a Moravy, aneb, Dědictví našich babiček

To chci

Do detailu popisuje více než 200 receptů české a moravské kuchyně řazené do 17 ti sekcí. Kuchařka obsahuje více než 500 špičkových fotografii, které vás krok za krokem dovedou k dokonalým domácím pokrmům.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Další autoři:
Pražský kulinářský institut
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
221 stran :
Vydáno:
Praha : Prakul Production s.r.o., 2012
Vydání:
Vydání první
Témata:
Popis jednotky:
Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
Obsahuje rejstřík
Šestý dotisk 1. vydání, rok 2016, př. č. 575 514
Fyzický popis:
221 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty ; 31 cm
ISBN:
978-80-905048-8-2

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Dospělí-naučná lit.
641.5 242.134

Podobné