Moučníky a cukroví, tentokrát zdravě
Dopřejte si cukroví nebo dezert, aniž byste porušili zásady zdravé výživy! Dobroty připravené podle této knihy potěší i zásadové zastánce racionálního stravování a biokuchyně. Objevte kouzla, která dokáže celozrnná mouka, vychutnejte sladkou chuť bez rafinovaného cukru a využijte tělu prospěšné vlastnosti zdravých tuků. Tato … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 186 s. :
- Vydáno:
-
Brno :
Computer Press,
2008
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Témata:
- Popis jednotky:
- Obálkový podnázev: 120 vynikajících receptů pro BIO kuchyň
Na obálce: skvělé recepty pro zdravou výživu - celozrnná mouka, přírodní sladidla, zdravé tuky - ve třech variantách: zdravé, bezvaječné a tradiční
Obsahuje rejstřík - Fyzický popis:
- 186 s. : barev. il. ; 24 x 25 cm
- ISBN:
- 978-80-251-1938-9 (váz.)
Podobné
-
Jak péci cukroví, pečivo a moučníky : tradičně, zdravě a vegetariánsky
Eliška Škvařilová, 1957-