Babička zavařuje
Rady a návody na zavařování ovoce, zeleniny, hub a masa. Kuchařské předpisy na jídla z vyrobených kompotů a marmelád, naložené zeleniny, zavařeného masa.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 61 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Agentura VPK,
2004
- Vydání:
- 1. vyd.
- Edice:
- Apetit ;
[vol.] 8
- Témata:
- Fyzický popis:
- 61 s. : il.
- ISBN:
- 80-7334-048-8
Podobné
-
Neobvyklé recepty sladkostí
Jiří Kareš
-
Francouzská kuchyně
Jana Zachová, 1941-
-
Dietní recepty redukční
Bohumíra Peychlová, 1935-
-
Oblíbené saláty
Jiří Kareš
-
Med jako lék
Jiří Kareš