Nápoje : příprava a podávání

To chci

Publikace seznamuje se zařízením a vybavením domácího baru, se základy barmanského umění, poskytuje přehled toho, co by měl hostitel-barman znát, aby zaujal své hosty i chováním a vystupováním. Nabízí přehled technik a způsobů míchání nápojů, jejich rozdělení a stručné charakteristiky. Neopomíjí ani ovocné a zeleninové šťávy…

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Ivo Sedláček
Další autoři:
Lubomír Kočí
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
vi, 162 s. :
Vydáno:
Brno : Computer Press, 2003
Vydání:
Vyd. 1.
Edice:
Hobby
Témata:
Popis jednotky:
Na obálce druhý autor uveden jako Milan Kočí
Fyzický popis:
vi, 162 s. : barev. il. ; 25 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN:
80-251-0002-2 (váz.)

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Dospělí-sklad - věž
663 211.489

Podobné