Kuchařův rok - Zima
Recepty na předkrmy, polévky a malá občerstvení, mezinárodní hlavní jídla, moučníky a zimní nápoje ze všech koutů světa, doporučená pro zimní období v kuchyni. Kniha uvádí i kalendář hlavních svátků, zimu zahajuje dnem ll. listopadu na sv. Martina a končí Popeleční středou. V závěru knihy je uveden přehled většiny potravin … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 159 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Knižní klub,
2000
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Témata:
- Fyzický popis:
- 159 s. : barev. il. ; 27 cm
- ISBN:
- 80-242-0163-1
Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.
Co je služba Získej MVS
ZÍSKEJ je národní platforma pro snadné poskytování dokumentů z fondů knihoven. Nabízí uživatelům možnost objednat si knihu či dokument z jiné knihovny a sledovat stav objednávky. Jde o placenou službu. Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Cena služby je 70 Kč.