Jaro : svěží jídla ze sezonních surovin

To chci

V první ze čtyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsících březnu, dubnu a květnu. V hlavní roli bude zářit sezonní zelenina, jako je baby špenát, chřest, křupavé saláty, plané rostliny... Nebudou chybět ani pokrmy s jehněčím masem, rybami či vejci, anebo dezerty s rebarborou či jahodami. Kromě receptů celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
156 stran :
Vydáno:
Praha : Burda Praha, spol. s r.o., [2016]
Edice:
Apetit sezona
Témata:
Popis jednotky:
Barevné fotografie
Obsahuje rejstřík
Fyzický popis:
156 stran : barevné ilustrace, portrét ; 25 cm
ISBN:
978-80-87575-49-9

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
2500
N61290
Absenčně
Načítá se…
0101
N61290
Absenčně
Načítá se…
5000
N61290
Absenčně
Načítá se…
2000
N61290
Absenčně
Načítá se…
6500
N61290
Absenčně
Načítá se…
4000
N61290
Absenčně
Načítá se…
3000
N61290
Absenčně
Načítá se…
2600
N61290
Absenčně
Načítá se…
5100
N61290
Absenčně
Načítá se…
7100
N61290
Absenčně
Načítá se…
1300
N61290
Absenčně
Načítá se…
1000
N61290
Absenčně
Načítá se…
0202
N61290

Podobné