Nápoje : příprava a podávání
Publikace seznamuje se zařízením a vybavením domácího baru, se základy barmanského umění, poskytuje přehled toho, co by měl hostitel-barman znát, aby zaujal své hosty i chováním a vystupováním. Nabízí přehled technik a způsobů míchání nápojů, jejich rozdělení a stručné charakteristiky. Neopomíjí ani ovocné a zeleninové šťávy … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 162 s. :
- Vydáno:
-
Brno :
Computer Press,
2003
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Edice:
- Hobby
- Témata:
- Popis jednotky:
- Obsahuje barevné fotografie
Na obálce uveden druhý autor jako Milan Kočí - Fyzický popis:
- 162 s. : il.
- ISBN:
- 80-251-0002-2 (váz.)
Podobné
-
Rybářství od A do Z
Vojtěch Vondrák
-
Železniční modelářství pro každého
Zbyněk Stárek, 1948-
-
Letecké modelářství
František Doupovec, 1948-
-
Lodní modelářství : stavba plovoucích maket lodí
Zbyněk Stárek, 1948-
-
Košíkářství
Sue Gabriel