Nápoje : příprava a podávání

To chci

Publikace seznamuje se zařízením a vybavením domácího baru, se základy barmanského umění, poskytuje přehled toho, co by měl hostitel-barman znát, aby zaujal své hosty i chováním a vystupováním. Nabízí přehled technik a způsobů míchání nápojů, jejich rozdělení a stručné charakteristiky. Neopomíjí ani ovocné a zeleninové šťávy celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Ivo Sedláček, 1961-
Další autoři:
Lubomír Kočí
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
162 s. :
Vydáno:
Brno : Computer Press, 2003
Vydání:
Vyd. 1.
Edice:
Hobby
Témata:
Popis jednotky:
Obsahuje barevné fotografie
Na obálce uveden druhý autor jako Milan Kočí
Fyzický popis:
162 s. : il.
ISBN:
80-251-0002-2 (váz.)

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Ústřední knihovna
1PNL naučná sklad

Podobné