Vzpomínky na samet '89 : nejen z Brna

To chci

Vzpomínková publikace na listopadovou revoluci 1989 z pohledu přímých účastníků především z Brna je zasazena do širšího rámce celostátních tehdejších událostí a proložena úvahami o sametové revoluci i době porevoluční až do dneška. Text doplňuje množství dokumentárních fotografií. Vznikl tak pozoruhodný dokument o době před 26 lety s vyústěním do současnosti.

Hlavní autor: Přemysl Janíček, 1935-  
Další autoři: Petr Andrýsek
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah: 277 stran :
Vydání: Vydání první
Vydáno: Brno : Akademické nakladatelství CERM, 2015
Témata:
Bibliografie: Obsahuje bibliografii
ISBN: 978-80-7204-922-6
LEADER 01960nam a2200541 i 4500
001 0619435
003 CZ-CbJVK
005 20180302010327.0
007 ta
008 151229s2015----xr-ach-e------000-0-cze-d
015 |a cnb002770604 
020 |a 978-80-7204-922-6  |q (brožováno) 
035 |a (OCoLC)944218748 
040 |a KLG001  |b cze  |e rda 
043 |a e-cs--- 
045 |a x8x8 
072 7 |a 94(437)  |x Dějiny Česka a Slovenska  |9 8  |2 Konspekt 
080 |a 321.74  |2 MRF 
080 |a (0:82-4)  |2 MRF 
080 |a (0:82-94)  |2 MRF 
080 |a (048.8:082)  |2 MRF 
080 |a 94(437)"1989"  |2 MRF 
080 |a 32(091)  |2 MRF 
080 |a 323  |2 MRF 
080 |a (437.322)  |2 MRF 
100 1 |a Janíček, Přemysl,  |d 1935-  |4 aut  |7 jn20000401213 
245 1 0 |a Vzpomínky na samet '89 :  |b nejen z Brna /  |c Přemysl Janíček, Petr Andrýsek 
246 3 0 |a Vzpomínky na samet '89 nejen z Brna 
250 |a Vydání první 
264 1 |a Brno :  |b Akademické nakladatelství CERM,  |c 2015 
300 |a 277 stran :  |b ilustrace (částečně barevné), portréty, faksimile ;  |c 25 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Obsahuje bibliografii 
648 7 |a 1989  |2 czenas  |7 ch460664 
650 0 7 |a Sametová revoluce (1989 : Československo)  |2 czenas  |7 ph138757 
650 0 7 |a komunistický režim  |z Československo  |2 czenas  |7 ph114960 
651 7 |a Československo  |x společnost a politika  |y 1989  |2 czenas  |7 ge131689 
651 7 |a Československo  |x dějiny  |y 1989  |2 czenas  |7 ge131689 
651 7 |a Brno (Česko)  |x společnost a politika  |y 1989  |2 czenas  |7 ge134084 
655 7 |a kolektivní monografie  |2 czenas  |7 fd501537 
655 7 |a vzpomínky  |2 czenas  |7 fd133830 
655 7 |a eseje  |2 czenas  |7 fd132213 
700 1 |a Andrýsek, Petr  |4 aut  |7 xx0200559 
852 |b N 
910 |a CBA001 
996 |b 2681331937  |c C 365.173  |l Lidická - půjčovna  |s A  |a 24  |w 0619435_0001  |t CBA001.2681331937 

Podobné