Medové pečivo a nápoje
Příprava těsta a pečení, koření, recepty, zdobení perníčků.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 40 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Zemědělské nakladatelství Brázda,
1991
- Vydání:
- 3. vyd.
- Edice:
- Zemědělské nakladatelství Brázda radí
- Témata:
- Fyzický popis:
- 40 s. : il.
- Bibliografie:
- Přehl. lit. - Zdobený tit. list
- ISBN:
- 80-209-0142-6 (Brož.)
Podobné
-
Technologie živočišné výroby. 2
Andrej Hlasný
-
Chov skotu : velká zootechnika
Josef Kopecký, 1911-1983
-
Výstavba drůbežích farem
Rudolf Kalina, 1909-1965