Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni

To chci

Vedle předpisů na přípravu vývarů, polévek, samostatných studených i teplých pokrmů z kapra přináší i návody na vhodné přílohy a omáčky ke kapřím pokrmům. Informuje také o významu rybího masa ve výživě, radí, jak postupovatpři zabíjení, čištění, kuchání, vykostění a stahování kapra aj.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Vilém Vrabec, 1901-1983
Další autoři:
Václav Johanus, 1947-2024
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
100 s. :
Vydáno:
České Budějovice : Jihočeské nakladatelství, 1979
Vydání:
1. vyd.
Témata:
Popis jednotky:
Obsahuje rejstřík
Fyzický popis:
100 s. : il.

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
Lidická
P 15.988
Absenčně
Načítá se…
Výměnný fond
C 224.772 DK
Absenčně
Načítá se…
Suché Vrbné
C 224.772 SV
Absenčně
Načítá se…
Lidická
C 224.772 v1
Absenčně
Načítá se…
Lidická
C 224.772 v2

Podobné