Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni
Vedle předpisů na přípravu vývarů, polévek, samostatných studených i teplých pokrmů z kapra přináší i návody na vhodné přílohy a omáčky ke kapřím pokrmům. Informuje také o významu rybího masa ve výživě, radí, jak postupovatpři zabíjení, čištění, kuchání, vykostění a stahování kapra aj.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 100 s. :
- Vydáno:
-
České Budějovice :
Jihočeské nakladatelství,
1979
- Vydání:
- 1. vyd.
- Témata:
- Popis jednotky:
- Obsahuje rejstřík
- Fyzický popis:
- 100 s. : il.
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
Lidická
|
|
P 15.988 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Výměnný fond
|
|
C 224.772 DK | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Suché Vrbné
|
|
C 224.772 SV | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Lidická
|
|
C 224.772 v1 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Lidická
|
|
C 224.772 v2 |
Podobné
-
Teplá kuchyně. II.
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Saláty po celý rok
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Jihočeská houbařská kuchařka
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Nápoje pro každou příležitost
Vilém Vrabec, 1901-1983