Domácí zpracování zvěřiny : výbava, bourání, recepty

To chci

Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Carsten Bothe, 1966-
Další autoři:
Alice Kavinová
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
87 stran :
Vydáno:
Praha : Vašut, 2021
Vydání:
České vydání první
Témata:
Popis jednotky:
Přeloženo z němčiny, překladatelka u copyrightu: Alice Kavinová
Fyzický popis:
87 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
ISBN:
978-80-7541-239-3

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
LI_SKL2
C 400.911

Podobné