Domácí zabijačka : klobásy, šunka, pečeně, huspenina

To chci

Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka – ty domácí chutnají prostě lépe! Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit pár kilo klobás nebo vyudit šunku, v této publikaci najdete všechny potřebné informace, postupy celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Carsten Bothe, 1966-
Další autoři:
Alice Kavinová
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
135 stran :
Vydáno:
Praha : Vašut, 2021
Vydání:
České vydání první
Témata:
Popis jednotky:
Přeloženo z němčiny
Fyzický popis:
135 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
ISBN:
978-80-7541-240-9

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
LI_SKL2
C 398.373

Podobné