Domácí zabijačka : klobásy, šunka, pečeně, huspenina
Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka – ty domácí chutnají prostě lépe! Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit pár kilo klobás nebo vyudit šunku, v této publikaci najdete všechny potřebné informace, postupy … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 135 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Vašut,
2021
- Vydání:
- České vydání první
- Témata:
- Popis jednotky:
- Přeloženo z němčiny
- Fyzický popis:
- 135 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
- ISBN:
- 978-80-7541-240-9
Podobné
-
Nové nejlepší rady pro myslivce
Gert G. von Harling, 1945-
-
Kůže : pomůcky, šití, výrobky : nové projekty
Carsten Bothe, 1966-
-
Šití kůže : šití, opravy a výrobky
Carsten Bothe, 1966-
-
Domácí pálenky a likéry : destilace, dochucování, stáčení
Carsten Bothe, 1966-
-
Domácí zpracování zvěřiny : výbava, bourání, recepty
Carsten Bothe, 1966-