Certifikovaná metodika odolnosti ovocných plodin k suchu v in vitro podmínkách

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Petra Jiroutová
Další autoři:
Zuzana Kovalíková
Univerzita Hradec Králové
Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
33 stran :
Vydáno:
[Holovousy] : Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy s.r.o., 2021
Edice:
Certifikovaná metodika
Témata:
Popis jednotky:
Nad názvem: Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy s.r.o., Univerzita Hradec Králové
Fyzický popis:
33 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografie
ISBN:
978-80-87030-81-3

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Načítá se…
Výzkumný ústav Silva Taroucy pro krajinu a okrasné zahradnictví, v. v. i. - knihovna Průhonice
P 1481
Načítá se…
Česká zemědělská univerzita v Praze - Knihovna ČZU
Načítá se…
Mendelova univerzita v Brně - Ústav vědecko-pedagogických informací a služeb - Knihovna
LEV-19B/260/1
Načítá se…
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích - Akademická knihovna
Načítá se…
Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v. v. i. - Výzkumná stanice Opočno - Knihovna
Načítá se…
Správa Krkonošského národního parku - Krkonošské muzeum - knihovna Vrchlabí

Podobné