Domácí špajzka

To chci

Návody na zpracování ovoce a zeleniny, hub, ořechů, bylin ap. Mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení. Recepty na přípravu kompotů, džemů, sirupů, čajů ad.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Kamila Procházková
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
307 stran :
Vydáno:
Brno : CPress, 2019
Vydání:
1. vydání
Témata:
Fyzický popis:
307 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
ISBN:
978-80-264-2698-1

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Načítá se…
Městská knihovna Děčín, příspěvková organizace
Načítá se…
Městská knihovna Varnsdorf, příspěvková organizace
Načítá se…
Knihovna Ignáta Herrmanna a Informační centrum Chotěboř
Načítá se…
Městská knihovna Český Těšín
Načítá se…
Knihovna Václava Štecha Slaný
N/641.5/Procházková
Načítá se…
Městská knihovna Louny
Načítá se…
Městská knihovna Žatec
Načítá se…
Příspěvková organizace Knihovna Karla Hynka Máchy v Litoměřicích
Načítá se…
Kultura Rychnov nad Kněžnou, s.r.o. Městská knihovna Karla Poláčka

Podobné