Domácí špajzka
Návody na zpracování ovoce a zeleniny, hub, ořechů, bylin ap. Mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení. Recepty na přípravu kompotů, džemů, sirupů, čajů ad.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 307 stran :
- Vydáno:
-
Brno :
CPress,
2019
- Vydání:
- 1. vydání
- Témata:
- Fyzický popis:
- 307 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
- ISBN:
- 978-80-264-2698-1
:
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Načítá se…
|
Městská knihovna Děčín, příspěvková organizace
|
|
||||
|
Načítá se…
|
Městská knihovna Varnsdorf, příspěvková organizace
|
|
||||
|
Načítá se…
|
Knihovna Ignáta Herrmanna a Informační centrum Chotěboř
|
|
||||
|
Načítá se…
|
Městská knihovna Český Těšín
|
|
||||
|
Načítá se…
|
Knihovna Václava Štecha Slaný
|
|
N/641.5/Procházková | |||
|
Načítá se…
|
Městská knihovna Louny
|
|
||||
|
Načítá se…
|
Městská knihovna Žatec
|
|
||||
|
Načítá se…
|
Příspěvková organizace Knihovna Karla Hynka Máchy v Litoměřicích
|
|
||||
|
Načítá se…
|
Kultura Rychnov nad Kněžnou, s.r.o. Městská knihovna Karla Poláčka
|
|
Podobné
-
Genetika ve škole : příručka k projektu Věda do škol (OPVK)
Kamila Procházková
-
Do hrnku a misky : dehydrované pokrmy zdravě a chutně
Kamila Procházková