Proč pláčeme při krájení cibule? : plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla

To chci

Publikace zkoumá zvláštní vlastnosti pokrmů a nápojů, snaží se srozumitelně vysvětlit, co je z pohledu chemika jejich příčinou. Věnuje se zejména organické chemii. Organické sloučeniny jsou odpovědné za chuť i vůni jídel a nápojů, které pravidelně konzumujeme. Stručný přehled potřebných chemických pojmů pomůže porozumět vzorcům…

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Andy Brunning
Další autoři:
Petr Somogyi
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
152 stran :
Vydáno:
Praha : Grada Publishing, 2019
Vydání:
První vydání
Témata:
Popis jednotky:
Přeloženo z angličtiny
Fyzický popis:
152 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 17 x 20 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii
ISBN:
978-80-271-0773-5

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Načítá se…
Univerzita Karlova - 3. lékařská fakulta - Středisko vědeckých informací
Načítá se…
Univerzita Karlova - Přírodovědecká fakulta - Knihovna chemie
Načítá se…
Národní technické muzeum - Knihovna
A/h54199
Načítá se…
Knihovna univerzitního kampusu - fond Lékařské fakulty MU Brno
Načítá se…
Městská knihovna Krnov
Načítá se…
Univerzita Karlova - Lékařská fakulta v Hradci Králové - Lékařská knihovna
Načítá se…
Městská knihovna Louny
Načítá se…
Městská knihovna Sedlčany, příspěvková organizace
Načítá se…
Městská knihovna Pacov
Načítá se…
Městská knihovna v Milevsku
Načítá se…
Městská knihovna Litomyšl
Načítá se…
Univerzita J.E.Purkyně - Vědecká knihovna Ústí nad Labem