Study of natural biologically active compounds in crop and food employing progressive analytical methods : dissertation

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Anna Hurajová
Další autoři:
Jana Hajšlová, 1952-
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin
Typ dokumentu:
Vysokoškolské práce Dizertační práce
Rozsah:
82 stran, 46 různě číslovaných stran :
Témata:
Popis jednotky:
Seznam zkratek
Fyzický popis:
82 stran, 46 různě číslovaných stran : ilustrace
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii

Instituce:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Načítá se…
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze - Centrum informačních služeb
V D 4217