Tavené sýry a faktory ovlivňující jejich konzistenci = Processed cheese and factors influencing its consistency : teze přednášky k profesorskému jmenovacímu řízení v oboru Potravinářská chemie

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
František Buňka, 1978-
Další autoři:
Vysoké učení technické v Brně. Chemická fakulta
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
26 stran :
Vydáno:
Brno : Vysoké učení technické v Brně, nakladatelství VUTIUM, 2017
Edice:
Vědecké spisy Vysokého učení technického v Brně. Habilitační a inaugurační spisy, sv. 558
Témata:
Popis jednotky:
Nad názvem: Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická
Fyzický popis:
26 stran : ilustrace ; 24 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii
ISBN:
978-80-214-5460-6

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Načítá se…
Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava - Ústřední knihovna
290951

Podobné