Velká kuchařka Čech a Moravy
Rozsáhlá, fotografická kniha kuchařských receptů klasické české a moravské kuchyně zároveň provází naší krajinou a jejími produkty.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 622 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Prakul Production, s.r.o.,
2016
- Vydání:
- Vydání první
- Témata:
- Popis jednotky:
- Na obálce pod názvem: Pražský kulinářský institut
Obsahuje rejstřík - Fyzický popis:
- 622 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty ; 28 cm
- ISBN:
- 978-80-87737-27-9
:
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Načítá se…
|
Městská knihovna Rýmařov
|
|
||||
|
Načítá se…
|
Městská knihovna Louny
|
|
||||
|
Načítá se…
|
Městská knihovna Bílovec
|
|
||||
|
Načítá se…
|
Knihovna Slezského zemského muzea Opava
|
|
C 13482 | |||
|
Načítá se…
|
Městská knihovna Prostějov
|
|
||||
|
Načítá se…
|
Městská knihovna Bílina
|
|
Podobné
-
Kuře
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Zelenina a luštěniny
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Ryby, drůbež, zvěřina
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Snadno & rychle
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-