Výroba potravin a nutriční hodnota

To chci

Učební text shrnuje základní poznatky o nutričně významných složkách potravin, o vlivu technologických procesů při výrobě a skladování potravin na jejich stabilitu, přeměny a výslednou výživovou hodnotu produktů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Marcela Sluková
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
168 stran :
Vydáno:
Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2016
Vydání:
Vydání první
Témata:
Fyzický popis:
168 stran : ilustrace ; 29 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografické odkazy
ISBN:
978-80-7080-947-1

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Načítá se…
Univerzita Karlova - Přírodovědecká fakulta - Knihovna chemie
Načítá se…
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze - Centrum informačních služeb
Načítá se…
Knihovna univerzitního kampusu - fond Lékařské fakulty MU Brno
Načítá se…
Veterinární univerzita Brno - Studijní a informační středisko - Univerzitní knihovna
Načítá se…
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích - Akademická knihovna
Načítá se…
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně - Knihovna

Podobné