Klenoty klasické evropské kuchyně

To chci

Doposud nejobsáhlejší kniha receptů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu na přípravu jídel klasické evropské kuchyně.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Další autoři:
Pražský kulinářský institut
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
263 s. :
Vydáno:
Praha : Prakul Production, 2014
Vydání:
Vyd. 2.
Témata:
Popis jednotky:
Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
Obsahuje rejstřík
Fyzický popis:
263 s. : il. (převážně barev.) ; 31 cm
ISBN:
978-80-87737-17-0

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Načítá se…
Městská knihovna Prostějov

Podobné