Velká česká kuchařka. 1

To chci

První kniha souborného díla nejznámějšího klasika české kuchyně 20. století, kuchaře a pedagoga, zahrnuje přípravu teplé kuchyně (polévky, omáčky ap.), houbařskou kuchařku a recepty na úpravu českého kapra.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Vilém Vrabec, 1901-1983
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
672 s. :
Vydáno:
Praha : Ottovo nakladatelství, c2015
Témata:
Popis jednotky:
Souborné vydání díla klasika české gastronomie Viléma Vrabce ve třech kuchařských knihách
Obsahuje rejstříky
Fyzický popis:
672 s. : il. ; 26 cm
ISBN:
978-80-7451-398-5
Obsah:
Teplá kuchyně 1 -- Houbařská kuchařka -- Kapr v kuchyni

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Načítá se…
Informační centrum a městská knihovna Horní Benešov

Podobné