Velká česká kuchařka. 1
První kniha souborného díla nejznámějšího klasika české kuchyně 20. století, kuchaře a pedagoga, zahrnuje přípravu teplé kuchyně (polévky, omáčky ap.), houbařskou kuchařku a recepty na úpravu českého kapra.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 672 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Ottovo nakladatelství,
c2015
- Témata:
- Popis jednotky:
- Souborné vydání díla klasika české gastronomie Viléma Vrabce ve třech kuchařských knihách
Obsahuje rejstříky - Fyzický popis:
- 672 s. : il. ; 26 cm
- ISBN:
- 978-80-7451-398-5
- Obsah:
- Teplá kuchyně 1 -- Houbařská kuchařka -- Kapr v kuchyni
:
Podobné
-
Jihočeská houbařská kuchařka
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Teplá kuchyně. 1. díl
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Jak se vaří při Dunaji
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Velká kuchařka
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Moderní studená kuchyně
Vilém Vrabec, 1901-1983