Hygiena a technologie mléka a mléčných výrobků
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 362 s.
- Vydáno:
-
Brno :
VŠV,
1989
- Vydání:
- 2. přeprac. vyd.
- Témata:
- Popis jednotky:
- Učeb. texty vys. škol. Vys. škola veterinární v Brně
- Fyzický popis:
- 362 s.
:
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Načítá se…
|
Veterinární univerzita Brno - Studijní a informační středisko - Univerzitní knihovna
|
|
||||
|
Načítá se…
|
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích - Akademická knihovna
|
|
Podobné
-
Potravinářská technika. Výtah z přednášek
Josef Holec, 1928-
-
Základy potravinářské techniky
Josef Holec, 1928-
-
Technologie potravin a surovin živočišného původu : část textová
Zdeněk Matyáš, 1923-2002
-
Produkce potravin
Miroslav Dobeš, 1918-2008