Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila

To chci

Kniha kuchařských předpisů klasické české kuchyně, odlehčených, upravených pro současné vaření. Vhodná je pro úplné začátečníky, inspiraci může najít i zkušený kuchař.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
193 s. :
Vydáno:
Praha : Prakul Production, 2013
Vydání:
Vyd. 8. [i.e. 2. vyd.]
Témata:
Popis jednotky:
Dotisky r. 2014, 2016 - v knize označeno jako 8., 9., 10. a další vydání; ve skutečnosti jde o 2. vydání a jeho dotisky.
Obsahuje barevné fotografie
Fyzický popis:
193 s. : il. ; 31 cm
ISBN:
978-80-87737-32-3

:


Knihovna má i další záznam(y) pro tuto publikaci: záznam 1, záznam 2 (aktuální záznam)

Podobné

Snadno & rychle

Roman Vaněk, 1969 leden 11.-

Legendy světové kuchyně

Roman Vaněk, 1969 leden 11.-

Ryby, drůbež, zvěřina

Roman Vaněk, 1969 leden 11.-

Zelenina a luštěniny

Roman Vaněk, 1969 leden 11.-

Kuře

Roman Vaněk, 1969 leden 11.-