Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila
Kniha kuchařských předpisů klasické české kuchyně, odlehčených, upravených pro současné vaření. Vhodná je pro úplné začátečníky, inspiraci může najít i zkušený kuchař.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 193 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Prakul Production,
2013
- Vydání:
- Vyd. 8. [i.e. 2. vyd.]
- Témata:
- Popis jednotky:
- Dotisky r. 2014, 2016 - v knize označeno jako 8., 9., 10. a další vydání; ve skutečnosti jde o 2. vydání a jeho dotisky.
Obsahuje barevné fotografie - Fyzický popis:
- 193 s. : il. ; 31 cm
- ISBN:
- 978-80-87737-32-3
Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|---|
Digitální knihovna | Autorsky chráněné | Digitalizovaný dokument | Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius |
Digitální knihovna | Autorsky chráněné | Digitalizovaný dokument | Národní knihovna ČR - Kramerius |
Podobné
-
Ryby, drůbež, zvěřina
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Zelenina a luštěniny
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Kuře
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Snadno & rychle
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-