Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila

To chci

Kniha kuchařských předpisů klasické české kuchyně, odlehčených, upravených pro současné vaření. Vhodná je pro úplné začátečníky, inspiraci může najít i zkušený kuchař.

Hlavní autor: Roman Vaněk, 1969 leden 11.-  
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah: 193 s. :
Vydání: Vyd. 8. [i.e. 2. vyd.]
Vydáno: Praha : Prakul Production, 2013
Témata:
Popis jednotky: Dotisky r. 2014, 2016 - v knize označeno jako 8., 9., 10. a další vydání; ve skutečnosti jde o 2. vydání a jeho dotisky.
Obsahuje barevné fotografie
ISBN: 978-80-87737-32-3

Vybrat instituci:

?
Stav  Půjčeno do  Oddělení  Sbírka  Umístění  Více informací  Sign. 
Načítá se ...
Měst. kult. zařízení, Hranice
Načítá se ...
Městská knih., Prachatice
Načítá se ...
Regionální knihovna, Teplice

Podobné