Jak správně jíst
Autorka popisuje své zkušenosti i zážitky jiných lidí se stravováním. Snaží se vytvořit souvislosti mezi systémem stravování a emocemi, myšlenkami a duchovním světem; naslouchat potřebám vlastního těla před začátkem jídla; přijmout sám sebe atd. V závěru knihy je předtištěn potravinový rozvrh a návod k jeho dennímu vyplnění. … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 190 s. ;
- Vydáno:
-
Bratislava :
Eugenika,
2012
- Vydání:
- 1. vyd.
- Témata:
- Popis jednotky:
- Přeloženo z francouzštiny
- Fyzický popis:
- 190 s. ; 20 cm
- ISBN:
- 978-80-8100-290-8
:
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Načítá se…
|
Knihovna na Vinohradech samostatná příspěvková organizace s právní subjektivitou
|
|
||||
|
Načítá se…
|
Městská knihovna Boženy Němcové Domažlice
|
|
||||
|
Načítá se…
|
Městská knihovna Otrokovice
|
|
Podobné
-
Význam nemocí
Lise Bourbeau, 1941-
-
Strach a obavy
Lise Bourbeau, 1941-
-
Projevy duše a jejich význam
Lise Bourbeau, 1941-
-
Jak naše vnitřní zranění ovlivňují to, co jíme
Lise Bourbeau, 1941-
-
Zodpovědnost, závazky, vina
Lise Bourbeau, 1941-