Síla pozitivního myšlení : jak získat životní nadhled a udržet starosti na uzdě

To chci

Jak změnit negativismus v optimistický náhled na život. Příručka.

Optimismus je otázkou názoru, úhlu pohledu, kterým vnímáme sami sebe, ostatní i události kolem nás. Text přináší podněty ke zjištění, co brání jedinci v optimismu a rady k žádoucí změně myšlenkových stereotypů. Autorka uvádí tréninkový program pro zapojení většího množství pozitivního myšlení do života.

Hlavní autor: Elke Nürnberger  
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah: 105 s. :
Vydání: 1. vyd.
Vydáno: Praha : Grada, 2011
Edice: Poradce pro praxi
Témata:
Popis jednotky: Přeloženo z němčiny
Bibliografie: Obsahuje bibliografii
ISBN: 978-80-247-3954-0
LEADER 04365nam a2201045 a 4500
001 nkc20112202789
003 CZ PrSKC
005 20180918082434.0
007 ta
008 110725s2011 xr a e f 000 0 cze
015 |a cnb002202789 
020 |a 978-80-247-3954-0  |q (brož.) 
035 |a (OCoLC)757677688 
040 |a OLA001  |b cze  |d ABA001 
041 1 |a cze  |h ger 
072 7 |a 159.92  |x Vývojová psychologie. Individuální psychologie  |2 Konspekt  |9 17 
080 |a 159.923.5  |2 MRF 
080 |a 141.21  |2 MRF 
080 |a 17.02  |2 MRF 
080 |a (0.062)  |2 MRF 
100 1 |a Nürnberger, Elke  |7 xx0137199  |4 aut 
245 1 0 |a Síla pozitivního myšlení :  |b jak získat životní nadhled a udržet starosti na uzdě /  |c Elke Nürnberger ; [překlad Jitka Kolářová] 
246 3 0 |a Jak získat životní nadhled a udržet starosti na uzdě 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 2011 
300 |a 105 s. :  |b il. ;  |c 21 cm 
490 1 |a Poradce pro praxi 
500 |a Přeloženo z němčiny 
504 |a Obsahuje bibliografii 
520 9 |a Jak změnit negativismus v optimistický náhled na život. Příručka. 
520 9 |a Optimismus je otázkou názoru, úhlu pohledu, kterým vnímáme sami sebe, ostatní i události kolem nás. Text přináší podněty ke zjištění, co brání jedinci v optimismu a rady k žádoucí změně myšlenkových stereotypů. Autorka uvádí tréninkový program pro zapojení většího množství pozitivního myšlení do života. 
650 0 7 |a pozitivní myšlení  |7 ph124475  |2 czenas 
650 0 7 |a optimismus  |7 ph337763  |2 czenas 
650 0 7 |a sebeřízení  |7 ph303239  |2 czenas 
650 0 7 |a životní harmonie  |7 ph138147  |2 czenas 
650 0 9 |a positive thinking  |2 eczenas 
650 0 9 |a optimism  |2 eczenas 
650 0 9 |a self-management  |2 eczenas 
650 0 9 |a harmony of life  |2 eczenas 
655 7 |a populárně-naučné publikace  |7 fd131864  |2 czenas 
655 9 |a popular works  |2 eczenas 
765 0 |t Optimistisch denken  |9 Česky 
830 0 |a Poradce pro praxi 
900 |a ABA001  |b 18 
901 |b 9788024739540  |f 1. vyd.  |o 20110902 
996 |e ABA001  |w nkc20112202789  |q 0  |s NZ 
996 |e ABA012  |w kpw01348295  |s NZ 
996 |e ABD001  |w 001383832  |s NZ 
996 |e ABD005  |w 001383832  |s NZ 
996 |e ABD027  |w 001383832  |s NZ 
996 |e ABE031  |c P-4115  |w kpw0163162  |s NZ 
996 |e ABG001  |c L 16652  |w 3592145  |q 0  |s NZ 
996 |e ABG505  |w KN4207300000097726  |s NZ 
996 |e BOA001  |c 2-1270.534  |w nkc20112202789  |q 0  |s NZ 
996 |e BOG001  |w 71170617  |s NZ 
996 |e BRG508  |w kpw01170648  |s NZ 
996 |e CBA001  |w 0623015  |q 0  |s NZ 
996 |e CBD005  |w 000187538  |s NZ 
996 |e DOG001  |w KN4214800000174563  |s NZ 
996 |e FMG504  |w KN4205800000039767  |s NZ 
996 |e HBG001  |c N58371  |w KN3170000000429450  |q 0  |s NZ 
996 |e HKA001  |c B0-10811  |w 000772147  |q 0  |s NZ 
996 |e HKG001  |w KN3566000000527116  |q 0  |s NZ 
996 |e HOG001  |w KN3181000000086289  |q 0  |s NZ 
996 |e JHG502  |w 001630000039794  |s NZ 
996 |e JIG001  |w 001870000451897  |s NZ 
996 |e KAG001  |c N 159.95  |w C109568  |s NZ 
996 |e KAG502  |w KN4358200000113176  |s NZ 
996 |e KAG503  |w 60951  |s NZ 
996 |e KLG001  |c J 297435  |w 0808204  |q 0  |s NZ 
996 |e KMG001  |w 001580000127207  |s NZ 
996 |e KVG001  |w 000438668  |q 0  |s NZ 
996 |e LIA001  |c A 201156  |w 0332960  |q 0  |s NZ 
996 |e MOG501  |w 69584  |s NZ 
996 |e NAG502  |w 016070000141808  |s NZ 
996 |e OLA001  |c 1-239.746  |w nkc20112202789  |q 0  |s NZ 
996 |e OLD012  |w 0092552  |s NZ 
996 |e OLG001  |w 001800001175445  |s NZ 
996 |e OSA001  |c G 343.618  |w 000521046  |q 0  |s NZ 
996 |e OSG002  |c 2-6.7095  |w 001110005451884  |s NZ 
996 |e PAD001  |c 80852  |w kpw01471387  |s NZ 
996 |e PIG001  |w KN3160000000240833  |q 0  |s NZ 
996 |e PNA001  |c 31B46703  |w 000563576  |q 0  |s NZ 
996 |e TAG001  |w KN3171000000274797  |q 0  |s NZ 
996 |e TPG001  |w KN3227000000235614  |s NZ 
996 |e ULG001  |c N224412  |w KN3148000000471317  |q 0  |s NZ 
996 |e ZLG001  |w kpw01480470  |q 0  |s NZ 
911 |a ABA001  |d zdigitalizováno  |u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:6ce28b90-9d44-11e3-a744-005056827e52 
911 |a BOA001  |d zdigitalizováno  |u http://krameriusndk.mzk.cz/search/handle/uuid:6ce28b90-9d44-11e3-a744-005056827e52 
998 |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=004933068&local_base=SKC 

Podobné