Chromatography and capillary electrophoresis in food analysis

To chci

In the rapidly developing field of analysis it is important to be aware of the newest methods within available techniques. Chromatography and Capillary Electrophoresis in Food Analysis describes chromatographic and electrophoretic principles and procedures for analyses of various amphiphilic and hydrophilic biomolecules, particularly for food analysis. Providing celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři:
Hilmer Sørensen
Charlotte Bjergegaard
Susanne Sorensen
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
xvii, 470 s. :
Vydáno:
Cambridge : The Royal Soc. of Chem., 1999
Edice:
RSC food analysis monographs
Témata:
Fyzický popis:
xvii, 470 s. : il. ; 24 cm
Bibliografie:
Obsahuje rejstřík
ISBN:
0-85404-561-9

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Načítá se…
Univerzita Karlova - Farmaceutická fakulta v Hradci Králové - Středisko vědeckých a knihovnických informací