Konservace ovoce a zeleniny : (ovocnicko-zelinářská technologie) : s dodatkem o silicích
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 487 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Zemědělské knihkupectví A. Neubert,
1941
- Vydání:
- 2., upravené a doplněné vydání
- Témata:
- Fyzický popis:
- 487 stran : ilustrace ; 8°
:
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Načítá se…
|
Národní muzeum - Knihovna Národního muzea
|
|
103 C 00150 | |||
|
Načítá se…
|
Veterinární univerzita Brno - Studijní a informační středisko - Univerzitní knihovna
|
|
Podobné
-
Tykev, její pěstování a použití
H. Peterlík
-
Výroba nezkvašených ovocných moštů v domácnosti
Karel Kamenický, 1894-1964
-
Zužitkování ovoce a zeleniny
Karel Kamenický, 1894-1964