Pro pestrý stůl

To chci

Kromě předpisů na přípravu studených a teplých předkrmů, polévek, toastů, ryb, drůbeže, zvěřiny a masa přináší autorka návody na úpravu pokrmů v tlakovém hrnci, na grilu, v alobalu, dále na bezmasá a zeleninová jídla, omáčky, saláty, obložené chlebíčky, chuťovky, pomazánky, moučníky aj.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Libuše Vlachová
Další autoři:
Jiří Winter-Neprakta, 1924-2011
Olga Davidová
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
300 stran, 16 nečíslovaných listů obrazových příloh :
Vydáno:
Praha : Práce, 1979
Vydání:
1. vydání
Edice:
Astra
Témata:
Fyzický popis:
300 stran, 16 nečíslovaných listů obrazových příloh : ilustrace (některé barevné)

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Načítá se…
Městská knihovna Votice
Načítá se…
Městská knihovna Děčín, příspěvková organizace
Načítá se…
Městská knihovna Varnsdorf, příspěvková organizace
Načítá se…
Slezská univerzita v Opavě - Univerzitní knihovna SU
Načítá se…
Městská kulturní zařízení Hranice, příspěvková organizace - středisko knihovna
Načítá se…
Městská knihovna Rokycany
Načítá se…
MKS - Městská knihovna Stříbro
Načítá se…
Městská knihovna Duchcov

Podobné