Skladování a zpracování rostlinných výrobků

To chci

Shrnuje nejnovější poznatky o fyzikálních, chemických, biochemických a biologických vlastnostech zemědělských produktů a o technologických postupech při jejich zpracování. Poukazuje na příčiny ztrát a uvádí opatření, jak tyto ztráty omezit na minimum. Seznamuje s perspektivami mechanizace a automatizace při zpracování zemědědských celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
František Dudáš
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
383 s. :
Vydáno:
Praha : V Bratislavě : Státní zemědělské nakladatelství : Príroda, 1981
Vydání:
Vyd. 1., (2., přeprac.)
Edice:
Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
Témata:
Fyzický popis:
383 s. : il.

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Načítá se…
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze - Centrum informačních služeb
Načítá se…
Veterinární univerzita Brno - Studijní a informační středisko - Univerzitní knihovna
Načítá se…
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích - Akademická knihovna
Načítá se…
Kulturní zařízení Kadaň - Městská knihovna
Načítá se…
Městská knihovna Děčín, příspěvková organizace
Načítá se…
Zemědělský výzkumný ústav Kroměříž, s.r.o. - knihovna
B 2455
Načítá se…
Městská knihovna Vysoké Mýto
Načítá se…
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně - Knihovna

Podobné