Brewing microbiology - Kocuria (Micrococccus) and cultivation methods for their detection - part 1 = Mikrobiologie pivovarské výroby bakterie Kocuria (Micrococcus) a kultivační metody pro jejich detekci - 1. část. 1. Část

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Dagmar Matoulková, 1980-
Další autoři:
Petra Kubizniaková
Typ dokumentu:
Články
Publikováno v:
Kvasný průmysl. -- ISSN 0023-5830. -- Roč. 64, č. 1 (2018), s. 10-13
Témata:
Popis jednotky:
2 obrázky, 2 tabulky
Fyzický popis:
Ilustrace

:


Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Web Neznámá dostupnost Plný text Výběr článků v českých novinách, časopisech a sbornících - ANL
Web Neznámá dostupnost Resumé Národní technická knihovna

Podobné