Garlic sulfur compounds suppress cancerogenesis and oxidative stress

To chci

Garlic has long been considered a food with many health benefits. Several studies have confirmed that sulfur compounds are responsible for the positive effects of garlic on organisms. Garlic acts as an antioxidant by increasing antioxidant enzyme activity, reducing reactive oxygen species generation, and protecting proteins and lipids from oxidation. Garlic suppresses celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Markéta Dvořáková
Další autoři:
Ivona Weingartová, Jan Nevoral, David Němeček, Tereza Krejčová
Typ dokumentu:
Články
Publikováno v:
Scientia agriculturae bohemica. -- ISSN 1211-3174. -- Roč. 46, č. 2 (2015), s. 65-72
Témata:
Bibliografie:
Literatura na s. 68-72

:


Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Web Neznámá dostupnost Odkaz Česká zemědělská a potravinářská bibliografie
Web Neznámá dostupnost Plný text Výběr článků v českých novinách, časopisech a sbornících - ANL

Podobné